22 Μαΐου 2022

Erevnapress.eu

Η Διαδικτυακή Φωνή του πολίτη

Με γάτα ο Ερντογάν, καπετάνιος ο Ιμάμογλου: Οι φωτογραφίες με προεκλογικό άρωμα που ανέβασαν στα social media

Ένα διαφορετικό πρόσωπο προσπαθούν να προωθήσουν μέσω αναρτήσεών τους στα social media ο πρόεδρος της Τουρκίας και ο δήμαρχος Κωνσταντινούπολης οι οποίοι τα τελευταία εικοσιτετράωρο δημοσίευσαν φωτογραφίες στους λογαριασμούς τους στο Twitter.

Όπως επεσήμανε το πρωί της Δευτέρας (27/9) σε σχετικό του ρεπορτάζ ο ΣΚΑΪ οι δημοσιεύσεις του προέδρου και του δημάρχου έμοιαζαν να είχαν «προεκλογικό άρωμα» αν και τυπικά οι προεδρικές εκλογές στη γειτονική μας χώρα αναμένται να διεξαχθούν το 2023.

Χαρακτηριστικά ο Μανώλης Κωστίδης αναφερόμενος στον Ταγίπ Ερντογάν είπε πως ανάρτησε στα social media εικόνες με τη γάτα του εγγονού του στο Βόσπορο.

Σύμφωνα με τον ανταποκριτική του ΣΚΑΪ στην Τουρκία «ο Τούρκος πρόεδρος υποτίθεται πως ενώ προσπαθούσε να διαβάσει εφημερίδα η γάτα ανέβηκε στα πόδια του. Ο Ερντογάν μοιάζει να την αντιμετωπίζει με την τρυφερότητα που θα αντιμετώπιζε και τους αντιπάλους του, καθώς δεν την αγγίζει καθόλου σε καμία φωτογραφία. Πάντως, η γάτα παίρνει η ίδια πρωτοβουλία και τρίβεται στο χέρι του, ζώντας ριψοκίνδυνα».

Παράλληλα σύμφωνα με τον Μανώλη Κωστίδη ο Εκρέμ Ιμάμογλου, στον απόηχο της επίσκεψής του στην Αθήνα που σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως στην Τουρκία, εμφανίστηκε ντυμένος με στολή καπετάνιου στον Κεράτιο Κόλπο με μια σημειολογία τύπου «μπορώ και κυβερνώ, έχω το πηδάλιο».

Facebook Comments Box
Διάβασε και αυτό  Ursula von der Leyen Νέα Ζώνη Σένγκεν και ελευθερία μετακινήσεων