24 Οκτωβρίου 2021

Erevnapress.eu

Η Διαδικτυακή Φωνή του πολίτη

Οικονόμου: Την Δευτέρα ανακοινώνεται ο νέος υπουργός Πολιτικής Προστασίας

Την Δευτέρα θα ανακοινωθεί ο νέος υπουργός Πολιτικής Προστασίας, όπως είπε πριν από λίγο ο Γιάννης Οικονόμου μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Όπως έγραψε το πρωί το Newsbeast το Μέγαρο Μαξίμου βρίσκεται κοντά στην ανακοίνωση του ονόματος του υπουργού, ενώ συζητείται έντονα και η πιθανότητα επιλογής και δεύτερου προσώπου σε θέση αναπληρωτή ή υφυπουργού. Σε αυτό το ενδεχόμενο θα πρόκειται για ένα πολιτικό πρόσωπο και έναν τεχνοκράτη με επιχειρησιακές ικανότητες, ώστε να γίνει αποδοτικότερος επιμερισμός αρμοδιοτήτων, καθώς πλέον στην Πολιτική Προστασία υπάγεται και η Πυροσβεστική.

Και μπορεί η ονοματολογία να συνεχίζεται με τους ένστολους να κυριαρχούν στη λίστα των υποψηφίων, όπως ο στρατηγός Μιχάλης Κωσταράκος, ο πρώην σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας Αλέξανδρος Διακόπουλος, ο στρατηγός Χρήστος Μανωλάς, ο πτέραρχος Ευάγγελος Τουρνάς, ωστόσο κανένα από αυτά δεν επιβεβαιώνεται από το Μέγαρο Μαξίμου.

Facebook Comments Box
Διάβασε και αυτό  Παύλος Μπακογιάννης “Μόνον άνθρωποι ελεύθεροι μπορούν να οικοδομήσουν μια ελεύθερη ανοιχτή κοινωνία που να τους ταιριάζει και μέσα σ’ αυτήν να μπορούν να δημιουργήσουν.”